Όταν το Matrix διασταυρώνεται με τον Batman. Παρουσίαση των νέων τίτλων της σειράς Theory Playtime.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 θα έχουμε τη χαρά να κάνουμε την επίσημη παρουσίαση της σειράς μας Theory Playtime. Η Ιφιγένεια Καλαντζή, θεωρητικός και κριτικός κινηματογράφου, συνομιλεί με τους συγγραφείς Δημήτρη Ουλή και Γιώργο Καλαντζή για τις πρόσφατες κυκλοφορίες των βιβλίων τους Η Ευδαιμονία της Άγνοιας – ένα σχόλιο στην τριλογία του Matrix και Ο Απρόθυμος Μεσσίας – ή η οικειότητα του ανοίκειου, αντίστοιχα.
Η εκδήλωση θα γίνει στην μπάρα του “Μπαμπά” (Φαλήρου 53, Κουκάκι, Σταθμός Μετρό Συγγρού-Φιξ), ώρα 18.30

Η σειρά Theory Playtime σε επιμέλεια Δημήτρη Ουλή, φιλοδοξεί να αναδείξει τις θεμελιώδεις σημασίες και αφηγήσεις που προάγουν οι ποικίλες εκφάνσεις της σύγχρονης «λαϊκής κουλτούρας», αυτού δηλαδή που υπονοείται με τον όρο “pop culture” – από τα χολυγουντιανά blockbusters μέχρι τις ιστορίες κόμιξ, και από τα διαδικτυακά παιχνίδια μέχρι τις μουσικές «υποκουλτούρες» – και, εν τέλει, να προτείνει μια εναλλακτική, όσο και πρωτότυπη ανάγνωση της τρέχουσας «μεταμοντέρνας» πολιτισμικής συνθήκης.

fb event: https://www.facebook.com/events/1018535571609937/

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.